SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Inbjudan till Skinkcupen
2022-11-15 12:02

Söndag den 4 december kör vi den traditionella pingistävlingen Skinkcupen. Man börjar på lite olika poäng beroende på spelstyrka. Priset är så klart en julskinka och alla är välkomna!

 

Se inbjudan här.

Stockholm Paragames 2022
2022-10-31 09:59
 

Den 5-6 november arrangeras den årliga parasporttävlingen Stockholm Paragames där en mångd olika idrotter deltar. IFAH arrangerar boccia-, bordtennis- och framfotbollstävlingarna. Tävlingsinformation för dessa tävlingar kommer att finnas på denna sida:

 

Tävlingsinformation

Deltagarlista för bordtennistävlingen

Spelprogram

Resultatlista bordtennistävlingen

Resultatlista bocciatävlingen

Rapport från framefotbollstävlingen

Välkommen!
2022-10-05 10:30

Vi går nu äntligen live med vår nya webbsida! Vi hoppas du ska trivas här inne lika mycket som vi. Har du några frågor om sidan eller saknar något får du mer än gärna ta kontakt med oss vi kansli@ifah.se. 

 

Med vår nya webbsida kommer också en app för våra medlemmar. Den heter SportAdmin medlemsApp och vi vill starkt rekommendera dig som medlem att ladda ned den. Den ger en tydlig och enkel överblick över alla träningar och nyheter. Du får notiser på kallelser och slipper hålla koll på mejlen. Den är super!

 

Surfa gärna runt och bekanta dig med vår nya webbsida!

             

Nyheter från våra grupper
Boccia, 28/11 14:43 
Boccia, 23/09 14:22 
 
Våra sponsorer
Våra samarbetspartners