IFAH:s Idrottsläger i Katrineholm 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Framerunning

IFAH Stockholm tränar Framerunning i Sätrahallen i Stockholms söderort. Vi tränar på söndagar, antingen inomhus på vintersäsongen (oktober-april) eller utomhus delvis på inomhussäsongen (maj-september).

Framerunning är löpträning och en friidrottsgren. I första hand fokuserar vi på att träna och ha roligt. Men det finns även några av våra medlemmar som tävlat. I november varje år brukar flera av våra medlemmar tävla i Göteborg Open.

 

Alla som är med behöver ha med en resursperson, egen cykel och egen hjälm. Om man inte har egen cykel så har vi tre lånecyklar i olika storlekar (P4, P3 och P2). 

 

Våra träningstider är:

 

Sätra IP/Sätrahallen: 

Söndagar kl. 13:00 - 15:00 .

 

Kontakta kansliet för mer information eller om du vill komma och prova på:

Telefon: 08-646 85 57

Epost: kansli@ifah.se

 

Välkommen!

Mälarserien 2023
2023-09-19 08:45
Bild från Norrtälje

Vad är Mälarserien?

Mälarserien är en tävling som åker runt i Mälardalen. Det är Stockholm, Eskilstuna, Norrtälje och Västerås. Det är en liten tävling och där det finns möjlighet att få träffa nya vänner och vi tävlar mot varandra. Man är tillsammans med sitt lag och hejar fram sina vänner.

 

Hur går det till?

Det finns 60,100, 200 och 400 meter.

Det är olika lopp man kan springa, men man får max springa 3 lopp.

 

Man får pris för att man var med & deltog och på sista deltävlingen får man ett extra pris, där alla föreningar tävlar om det stora priset om Bästa Förening. Man får som deltagande en pokal och en medalj, det finns 3 olika typer man kan få och de är:

Guld = om man är med på alla 4 deltävlingar Silver = om man är med på 3 deltävlingar Brons = om man är med på 2 deltävlingar

 

Deltagares känslor om årets Mälarserie:

"Det var jättekul att få delta och representera IFAH, det kändes jättebra att få visa upp att vi finns och vi vill också börja ha fler medlemmar som vill vara med på Mälarserien.

Redan nu ser jag fram emot Mälarserien nästa år."


/Wilhelm Rapp ifrån Framerunning

 
Sponsorer & bidragsgivare
Certifikat & vaccination