IFAH:s Idrottsläger i Katrineholm 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Engagera dig inom IFAH

 

 

Det finns flera olika sätt att engagera dig inom IFAH då vi har flera olika verksamheter igång samtidigt. Vi letar därför ständigt efter personer som vill bidra till att få fler personer med funktionsnedsättningar i rörelse. 

 

Vi står för glädje och kamratskap och att alla ska få delta på samma villkor. För oss handlar det om att göra träningen rolig och meningsfull. 

 

Exempel på hur du kan engagera dig inom IFAH:

 

Ledare
Hos oss erbjuds du kontinuerlig utbildning och feedback på ditt uppdrag. Är du intresserad av att vara ledare hos oss så är du välkommen på en träning för att se hur det går till samt träffa spelare, föräldrar och ledare.

Vi lägger kontinuerligt ut uppdrag på vår sida hos Volontärbyrån klicka här för att se vilka uppdrag som vi söker ledare för just nu.

 

Volontär på något av våra arrangemang

IFAH arrangerar flera olika arrangemang varje år, och dessa hade inte varit möjliga om det inte vore för våra volontärer. Klicka här för att se vilka arrangemang som vi har och om det är något som tilltalar dig mer.

 

Styrelsen

Styrelsen röstas fram av Årsmötet som hålls varje år i mars. Styrelsen tar beslut om alla frågor som gäller för föreningen, och är även ansvariga för dem anställda på kansliet. Alla i styrelsen har olika ansvarsområden efter vilka erfarenheter och egenskaper men också vilka intressen som engagerar varje person.

Det är valberedningen som nominerar personer till styrelsen, och om du vet någon som skulle vara ett tillskott för IFAH:s styrelse så tveka då inte på att kontakta oss så kopplar vi er till valberedningen. 

För att se vilka som sitter i styrelsen idag så kan du klicka här. 

 

Vill du bli en del av oss och göra idrott möjligt för personer med funktionsnedsättningar? Sök till TEAM IFAH! Ta gärna en kontakt med kansli@ifah.se om du har några frågor om uppdraget!

 

 

 
Sponsorer & bidragsgivare
Certifikat & vaccination