IFAH:s Idrottsläger i Katrineholm 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Inbjudan till att vara en del av Team IFAH Parasport under Göteborg Open 25-26 November 2023.
2023-08-31 17:27
Alla deltagare i Parasportskolan får nu chansen att åka till Göteborg för att representera IFAH Parasport i Göteborg Open. 
 
Göteborg Open är likt Stockholmsspelen som vi arrangerade i våras en tävling som riktar sig till ungdomar från 7 år med någon form av funktionsnedsättning. Det är en ungdoms och rekryteringstävling och du behöver inte ha tävlat tidigare för att vara med. 
 
Är du lite osäker om detta är något för dig? Se det som ett roligt träningstillfälle med extra mycket pepp och rörelseglädje! Vad är det värsta som kan hända? Alla är välkomna att vara med oavsett hur länge man varit aktiv eller vilken erfarenhet man har.  
 
Tack vare Arvsfondsprojektet Framefotboll med Parasportskola så kan vi stå för kostnaden för deltagare från Parasportskolan som vill åka ner och delta i Göteborg Open. Med det ingår dubbelrum på hotell, lunchbiljetter lördag och söndag och biljett till Göteborg Open festen under lördagskvällen. Allt detta till ett värde på ca 2000 kr.  
 
I anmälan skriv gärna om ni vill åka ner i gemensam minibuss med andra, eller via egen bil. I minibussen får en aktiv och en förälder eller assistent åka med.       
 
Idrotterna som du kan delta i är följande: 
 
 Framefotboll, Boccia, Bordtennis, Framerunning, 60 Meter: Manuel Rullstol, Stående, El-rullstol och Framerunning, Parallellslalom, Rullstolsdans, Parafotboll (Fotboll för dig med rörelsenedsättning som tar dig fram utan hjälpmedel), Judo, Parahandboll, Luftvapensskytte, Miniatyr-curling.
 
Vi i IFAH kommer erbjuda möjlighet till träning på Parasportskolans träningar fram till Göteborg Open och det gäller i idrotterna pingis, boccia, framefotboll, 60 meter och parafotboll. Här kan du se höstens datum för Parasportskolans träningar: https://www.ifah.se/start/?ID=390525
 
Anmäl er via oss på följande länk: https://forms.gle/cGjdRjb76nURHde18
Sista anmälningsdag: 24 September.  
 
Vill du läsa mer om själva arrangemanget? 
http://www.goteborgopen.hemsida.eu/   

Om ni har några frågor är det bara att prata med Christoffer eller Filippa under någon träning, eller höra av sig på mail eller telefon. 

Med vänlig hälsning, Christoffer och Filippa. 
 
Sponsorer & bidragsgivare
Certifikat & vaccination