I helgen avgjordes DM i boccia inomhus.

IFAH Parasport går framåt vi ökar inte bara i antal aktiva utan även resultatmässigt. Vid DM i Beckombergahallen hade vi till start 8 spelare, flest av alla deltagande klubbar.  Vårt resultat blev 2 silver och 2 brons.

Klass 2 individuellt

1 P. Hüglow Tranan, 2 M. Temrin Tranan, 3 J. Fält Tranan

Patrick och Nikita mötte bra motstånd förra årets prispall. Båda gör bra matcher men räcker inte till medalj.

Klass 3 individuellt

1 J. Jönsson Tranan 2. S. Majid Tranan 3. R. Clark IFAH Parasport

Ray Clark tar brons förlorar silvret på bollräkning.

Klass 4 individuellt

1 T. Lindqvist Tranan 2. I. Nilsson IFAH Parasport 3. R. Thonberg Botkyrka

Iréne tar silver, bra resultat förlorar mot segraren Thomas Lindqvist Tranan annars övertygande segrar.

Lagtävlingen

1 Tranan 1,  2. IFAH 2,  3. IFAH 1

IFAH 1 (Gert Nilsson, Iréne Nilsson, Niclas Forsgren, Anders Carlsson)

IFAH 2 ( Ray Clark, Helena Carlsson, Mykyta Nafihof, Patrick Englund)

IFAH Parasport hade stora framgångar, båda våra lag tog medalj. IFAH 2 överraskade och tog en silvermedalj. Vann 4 matcher förlorade 2 mot IFAH 1 och Tranan 1. IFAH 1 vann 3, förlorade en och två oavgjorda. Tranan 1 vann guldet. IFAH 1 var nära att vinna mot Tranan 1, hade ledning med 7-3 efter 4 utkast, i femte tappade man 5 poäng och förlorade matchen, vid vinst hade det blivit guld.

Se resultaten från årets DM-inne i boccia här.

Resultat från Höstkampen
2023-11-27 09:35

Nu har Höstkampen i boccia spelats. IFAH Parasport hade tre lag med och lag 2 (Ray, Takita och Mykita) kom på en tredjeplats efter Tranan HIK:s två förstalag.

Se alla resultat inklusive tabell här.

Stora framgångar i 3V-Cupen 2023!
2023-10-23 11:26

3V-Cupen i Göteborg är en tävling i boccia för spelare som använder ränna (BC3) och spelare som kastar när dem spelar (BC1-2.)

Deltagare från Sverige, Danmark och Norge hade under helgen 13-14 oktober samlas i Göteborg för att göra upp om medaljerna.
IFAH Parasports spelare hade stora framgångar, i klassen BC3 blev Mikaela Andersson 1:a och Lo Holmberg 2:a, i klassen BC1-2 blev Mykyta Natifhof 2:a.