SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

IFAH 1:a, 3:a och 3:a i Slaget om Stockholm
2023-04-20 14:05

Helgen 14-16 april avgjordes IFAHs elinnebandyturnering ”Slaget om Stockholm”. Totalt kom 13 lag till start med representation från Norge med Baerumsverk, Klyva och med IFH Malmö, NHIF Rhinos, Tuna Tanks, Gotland Flyers, Heros Gävle samt IFAH från Sverige.

 

Lördagens kvalspel till Elitserien, Elsvenskan och Elettan resulterande i ett IFAH lag i vardera division inför söndages serieslutspel.

När turneringen var över slutade IFAH svart med Markus, Lukas och Samuel 1:a i elitserien, IFAH Blå med Ben, Wille, Vicky och Amanda 3:a i elsvenskan samt IFAH Röd med Felix, Sebbe, Joel och Sofia 3:a i elettan. Elsvenskan vanns av Heros Gävle samt Elettan av Tuna tanks.

 

Ett stort tack till alla deltagande klubbar och spelare och ett extra tack till IFAHs ledare Thomas, Håkan E, Jonas samt Håkan N för att organiseringen av arrangemanget och alla domarinsatser under helgen.       

 

Mvh, elinnebandykommittén

 

 
Sponsorer & bidragsgivare
Certifikat & vaccination