Hoppa till sidans innehåll

FrameRunning

Frame Running

Sedan 2018 har vi varit en grupp som tränat Frame-running för IFAH Stockholm i Sätrahallen i Stockholms söderort. Vi har träffats på söndagar, antingen inomhus på vintersäsongen (oktober-april) eller utomhus delvis på inomhussäsongen (maj-september).

Frame-running är löpträning och en friidrottsgren. I augusti 2017 var Frame-running för första gången med som officiell gren på SM i parafriidrott. I första hand fokuserar på att träna och ha roligt. Men det finns även några av nåra av våra medlemmar som tävlat. I november deltog flera av våra medlemmar i tävlingar i Göteborg för klubben och tog medaljer för första gången.

Alla som är med behöver ha med en resursperson, egen cykel och egen hjälm. Om man inte har egen cykel så har vi tre lånecyklar i olika storlekar (P4, P3 och P2). Man är också medlem i föreningen och ska betala en aktivitetsavgift till organisationen som ansvarar för hallen.

Vi träffas i hallen från kl 14 och gör i ordning oss och plockar fram lånecyklar. Några gör gemensamma övningar om man inte väljer att träna fritt eller efter eget program. Sen kan man stretcha på de stora madrasserna om man vill och sedan samlas vi och äter eget medtaget mellanmål i fiket som avslutning. De som vill kan träna fram till 15.45 då det är dags att sluta.

 

Träningar

Maj-september (utomhus) Sätra IP kl. 13-15

Oktober-april (inhomhus) Sätrahallen kl. 14-16

Viktigt att hålla koll i vår Facebookgrupp som är aktiv, där meddelar vi info om snabba ändringar i träningsdagarna, då vi samsas i lokalen med andra idrottare och deras stora tävlingar. 

  

Vill du prova-på eller ansöka om medlemskap?

Då kan du anmäla ditt intresse till This is a mailto link

eller via vår Facebookgrupp här: https://www.facebook.com/groups/ifahracerunning

Vill du vara ledare?

Johan Formgren och Carina Pahl Skärlind har tagit över ledarrollen för gruppen, sedan kommer Fredrik Noreman som har hållit i träningarna tidigare att vara där.

Då det här är en liten grupp så behöver vi hjäpas åt för att det ska fungera. Alla tränar individuellt men det behövs vara några som håller ihop gruppen, ordnar med lånecyklar och tar emot nya intresserade.

Nyheter

2021-08-19
Om två veckor kommer även IFAH:s FrameRunningsäsong igång.

 

IFAH:s sponsorer:

Nordstrom_Logo (3)

 

 

logo

 stiga

grasroten_250x120

bingo-avesta

TTEX-logo-bt-experten

Agera-CC-logo

Tjejerna i Vällingby

spons