Hoppa till sidans innehåll

Lyckat idrottsläger i Katrineholm!

03 AUG 2022 19:49
Nu är IFAH.s idrottsläger slut och det var väldigt lyckat även i detta år.
  • Uppdaterad: 03 AUG 2022 19:49

Nu har iFAH genomfört sitt Idrottsläger i Katrineholm och dagarna har innehållit mycket glädje och gemenskap. Det fanns 6 olika träningstillfällen där man kunde träna i sin specifika idrott eller prova på någon av de idrotter som fanns på plats: boccia, bordtennis, framefotboll, framerunning, innebandy och simning. Inför detta idrottsläger hade vi dessutom ett samarbete med RF-SISU Sörmland, Idrott för Alla Katrineholm där vi tillsammans bjöd in till en prova på-dag för alla sörmlänningar att vara med en dag. Till hjälp för denna dag hade vi fem st. ungdomar från Katrineholm som var med och hjälpte till. Dessa ungdomar har under sommaren fått gå ledarutbildningar och även då inom parasport.

Nytt inför detta år var även samarbetet med Katrineholms kanotklubb där vi under en eftermiddag fick möjlighet till att paddla kajak. Det var ca 15 personer från lägergruppen som tog chansen till detta och det blev en fantastiskt fin eftermiddag. Många fick utmana sig själv genom att sätta sig i en kajak och med eller utan hjälp glida fram i den vackra viken. Så stort tack till er som gjode denna eftermiddag möjlig för oss.

Första kvällsaktiviteten bestod av en bocciaturnering där man fick bilda lag med vem man ville. Turneringen utfördes på ett utmärkt sätt och på söndagskällen hade man fatt fram en vinnare och det vaget Tripp Trapp Trull bestånde av Gabriella, Vick och Mattias. Eftersom det var många lag så behövdes två kvällar så de som inte spelade kunde gå och bowla.

Den sista kvällen blev det livemusikt från Ray Clark som är en av IFAH:s boccialedare och tillsammans fick han med sig Christian i några låtar bl. a. "I natt jag drömde". Det blev en fin sista kväll med hela gänget.

Tisdagen bestod av en gemensam samling och uppvärmning som vi hade varje morgon och denna uppvärmning fick Christoffer med sig våra yngsta deltagare att hålla i uppvärmningen, Ted och Malte. Och med dessa gemensamma uppvärmningar fick vi ännu mer gemenskap i lägergruppen vilket vi strävar efter.

Fyra dagar går väldigt fort när man dessutom har så väldigt trevligt tillsammans. Så tack till alla som var där för detta år och vi ser redan fram mot nästa års Idrottsläger. 

Vi vill också tacka till de fonder vi har fått. Tack vare de så kan vi hålla nere avgifterna för våra deltagare som åker med. Och det är tillsammans med dem, alla ledare och assistenter som gjorde detta läger till vad det blev!

Fler bilder finns på våra sociala medier.

Skribent: Staffan Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

IFAH:s sponsorer:

Nordstrom_Logo (3)

 

 

logo

 stiga

grasroten_250x120

bingo-avesta

TTEX-logo-bt-experten

Agera-CC-logo

Tjejerna i Vällingby

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 086468557
E-post: This is a mailto link