Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "IFAH-dagarna gav mersmak."

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

IFAH-dagarna gav mersmak.


I helgen arrangeras IFAH för första gången IFAH-dagarna som är ett träningsläger för alla IFAH:s sektioner. Platsen var Skärholmshallen och under dagarna tränades det i boccia, bordtennis, elhockey, innebandy och simning.

För att vara första gången vi körde ett läger i denna form så var det helt ok deltagarmässigt. Förhoppningsvis kommer detta bli ett evenemang som många av IFAH:s medlemmar vill boka in i sina kalendrar.

Tanken med IFAH-dagarna är också att idrotterna ska kunna träffa varandra lite mer. På detta läger har också alla möjlighet att vara med, lägret på Åland passar inte alla. Och även om idrotterna tränar sina egna pass, äter lunchen på sina tider, så är alla ändå under samma tak och det finns möjlighet att träffa fler medlemmar än bara de som tillhör "sin" idrott. Man har ju också en möjlighet att prova en annan idrott också.

Ett av årets projekt i Idrottslyftet är också ett tjejprojekt, så under dagarna så bjöds tjejer

 

Nedan lite bilder från helgen:

IFAH-dagarna_BT                   Roger Ljunggren och Christoffer Petersson.

 

IFAH-dagarna_Boccia              Ray Clark och Gert Nilsson.

IFAH-dagarna_elhockey               Ena av elhockeyns träningsgrupper.

Under lägret var det också en del nya personer som kom dit och provade på våra idrotter och under en timme på söndagen så  bjöd vi in enbart tjejer för att komma och prova på. Förhoppningsvis så har några av de som var där fått upp ett intresse så att vi får se dem fler gånger framöver.

Inga nyheter är skapade

 

IFAH:s sponsorer:

Nordstrom_Logo (3)

 

 

logo

 stiga

grasroten_250x120

bingo-avesta

TTEX-logo-bt-experten

Agera-CC-logo

Tjejerna i Vällingby

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 086468557
E-post: kansli@ifah.se