Hoppa till sidans innehåll

Vidar Steen


Solnaspelen2011_1754_d3
- Hur kom du in i IFAH?
-Jag fick tipset av en ledare i min "frisk"-klubb  i pingis att söka till någon handikapp-klubb för tävlingar och så. Så jag sökte upp IFAH och provtränade samma vecka och blev kvar.
- Har du satsat hårt?

-Av och till. I början och massor av år tränade jag 4 ggr i veckan: 2 med IFAH och 2 med friskklubben vilket jag tyckte va mycket då. Sen har det gått lite upp och ner och nu tränar jag i princip ingenting längre. :(

- Du måste ha en mängd med trevliga minnen? Vilket är det första som du börjar tänka på?

- IFAH-känslan! Den där första gången jag kom ner till IFAH i en hel hall full med andra handikappade och kände mig hemma direkt! Det var så befriande med en klubb där man inte var annorlunda. Fast man var annorlunda ändå! om du förstår :) IFAH har en speciell gemenskap.

- Du fotar ju mängder med bilder som läggs ut på IFAH:s bildgalleri. Har du någon fotoutbildning eller är det bara ditt intresse och fotobegåvning som gör att bilderna blir så bra?

- Fotot är en hobby som jag upptäckte för ett par år sedan. Sen att det blir en och annan pingisbild är ju naturligt. Jag tycker ögonblicket är viktigt. Därför gör sig aktionsporter väldigt bra på bild tycker jag för man kan frysa ett skeende som man inte ser för att det går för fort.
- Tack för pratstunden!

- Tack själv!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:54 Skribent: Staffan Johansson

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 086468557
E-post: This is a mailto link