Hoppa till sidans innehåll

Elisabeth Käll Lindberg


BettanUnder hösten 2009 anställde IFAH Elisabeth.
- Hej Elisabeth! Vad är din roll i IFAH?
- Min roll i IFAH är väl främst att ta över administrativa uppgifter av Staffan så han kan ägna sig mer åt sånt han egentligen skall göra.
- Hej hur kom du in i IFAH?
Jag kom in i IFAH genom Gert Nilsson som är ordförande i föreningen. Vi är nämligen grannar på sommaren genom att vi har kolonistuga i samma område. Eftersom jag var sjukskriven och därmed blev uppsagd från mitt tidigare arbete hade jag fått en coach från arbetsförmedlingen som jag vid något tillfälle berättade för Gert om. Vi diskuterade lite och han nämnde att dom behövde en kanslist på IFAH, jag talade med min coach, IFAH och arbetsförmedlingen kom överens om att det skulle vara en lämplig praktikplats för mig. Efter en tid så fick jag anställning genom att arbetsförmedlingen gick med på att betala ut ett lönebidrag för mig.
- Vad är din roll som kanslist?
- Nu har jag inte varit anställd så länge och är inte så varm i kläderna men jag skall försöka serva Staffan, ledarna och medlemmarna, svara på mejl och i telefon vid eventuella förfrågningar. Att uppdatera medlemsregister, fakturera och se till att medlemsavgifter och aktivitetsavgifter kommer in.
- Hur trivs du?
- Jag trivs väldigt bra, denna tjänst passar mig genom att den är så omväxlande, Jag trivs med arbetsuppgifterna och det är kul att komma ut på olika idrottshallar och se medlemmarna tävla, har fått en bra handledare och arbetskamrat så det känns kul att gå till arbetet.
- Vad är roligast?
Det kanske låter konstigt men jag tycker det mesta är roligt, har man varit sjukskriven och arbetslös så länge som jag varit så lär man sig att uppskatta det man har. Det känns jättebra att ha ett arbete att gå till och att man får känna att man är behövd.
- Har du sett alla IFAH:s verksamheter live?
- Ja, det har jag faktiskt, el-hockeyn och innebandyn såg jag innan jag började på IFAH, jag har en bekant som är ledare för IFAH 3 dom hade någon verksamhet i Beckis som vi var och tittade på. Jag har varit ute med Staffan på Luciaduellen och Bosöspelen men jag hoppas få se mer och därmed komma närmare våra medlemmar.
- Vilka frågar ringer/mejlar man dig om?
- Det mesta frågor och mejl handlar om medlemskap och vad vi har för typ av aktiviteter, overallfrågor och sådant som jag kan svara på. Medlemmarna har haft möjlighet att köpa overaller och där har det funnits ett stort intresse..
- Hur når man dig?
- Gå in på kontakter på IFAH:s hemsida så finns de under kontakter.Är jag inte ute på fältet så finns jag på kansliet må-fr mellan 10.00 och 16.30.
- Tack för pratstunden

Uppdaterad: 10 MAJ 2011 15:45 Skribent: Staffan Johansson

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 086468557
E-post: This is a mailto link