Hoppa till sidans innehåll

Praktik på IFAH

16 OKT 2019 15:24
Under vecka 42-44 kommer jag ha praktik på IFAH
  • Skapad: 16 OKT 2019 15:24

Hej 

Mitt namn är Felix Magnusson och jag läser tredje året på Sport management på GIH och Södertörns högskola. Det är en bred utbildning som bland annat innehåller idrottshistoria, organisation, samhällsperspektiv på idrott, ledarskap, juridik och företagsekonomi. Efter jag är klar med min utbildning skulle jag gärna vilja jobba på ett idrottsförbund som både håller på med handikappidrott och idrott för icke handikappade.

Jag har än så länge varit aktiv spelare inom IFAH i ungefär 11 år och den idrotten jag håller på med är Elhockey. Under dessa 11 år jag varit aktiv spelare har jag inte arbetat med något inom IFAH organisationen. Nu när jag skulle ha praktik tänkte jag att de är ett ypperligt tillfälle att titta hur arbetet inom organisationen fungerar. 

El-hockeyn har varit bra för mig på många sätt då den har gett mig lagkamrater och team-känsla, en samhörighet och gemenskap. Den har stärkt min kropp på ett positivt sätt och gett mig många kamrater från både Sverige, Norge och Danmark. Den har också gett mig ett intresse och gjort mig nyfiken på organisation och ledarskap inom idrott och framförallt, inom handikappidrotten. Eftersom el-hockey betyder så mycket för mig så har jag bestämt mig för att se till att el hockey får fler utövare samt att få sporten att bli större.

De arbetsuppgifter som jag kommer att ha under praktiken är att se hur arbetet går till inom de olika idrotterna som IFAH har, följa med på olika möten och arbeta med evenemanget Stockholm Paragames.

Skribent: Felix Magnusson
Epost: Adressen Gömd

Maila på This is a mailto link om du har några specifika frågor kring IFAH:s el-hockeyverksamhet.

 

 

IFAH:s sposorer:

Nordstrom_Logo (3)

 

 

logo

 stiga

grasroten_250x120

Idrottslyftet_RGB72

bingo-avesta

TTEX-logo-bt-experten

Agera-CC-logo

Tjejerna i Vällingby

SisuNorMedium800_RGB

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 086468557
E-post: This is a mailto link

Se all info