Hoppa till sidans innehåll

Slaget om Stockholm 2011


SOS311

Slaget om Stockholm 2011

Ännu en upplaga av Slaget om Stockholm är avklarad.

 

 

Årets omgång av Slaget om Stockholm invigdes med Den svenska nationalsången av Sharon Dyall.

 

6 st klubbar och totalt 12 st lag. I 3 div sammanlagt blev det 24 matcher= El-hockeyfest. 2 st Elit Domare Kristoffer Stormark och Kim Sörensson från Danmark var influgna för att turneringen skulle få rättvis bedömning. Kristoffer och Kim dömer till vardags i den Danska ligan div 1.

 

Det var nära att turneringen inte kunde genomföras. Handbolls matcher några dagar innan hade smetat ner golvet med klister som de har på bollen för att få fäste. Personalen i hallen med Marie Lindin i spetsen gjorde ett jättejobb och sanerade golvet så el-hockeyfesten kunde starta.

 

I år tillkom en ny div för de som inte har hållit på så länge med el-hockey, nämligen El-Ettan. Stor succé och många spännande matcher. Lag från Gävle, Gotland och Stockholm deltog i denna div. Gävle laget Heros som fick sina stolar i mitten av januari hade bara tränat t 6 ggr.  Tuffa grabbar och tjejer som kastade sig direkt in i strider med Spartaner, Gladiatorer och Gutar.  Alla säger att om något år blir Heros ett lag att räkna med.

 

Sist på lördagens schema blev det dags för den årliga Straffcupen. Straffduell med alla svenska straff virtuoser. 6 st deltagare i Straffcupen. Till skiljeomgången var det 3 st kvar, John Aho IFAH, Johanna Mårtensson Heros och David Aho från Electric Griffins. David Aho satte alla sina straffar och avgick med segern. Grattis David!

 


 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Söndagens finaler blev spännande. Flera gick till förlängning och en del fick avgöras med straffar.

 

Mest spännande blev finalen mellan Electric Griffins 2 mot Jokrarna. Många chanser fram och tillbaka för båda lagen. Matchen gick till förlängning, Inte heller där kunde det avgöras. Straffar fick se till att skilja lagen åt. Electric Griffins 2 satte sina straffar och avgick med seger i El-svenskan. I El-Elit serien så vann Electric Griffins 1 och i den nya div El-ettan så blev IFAHs Gladiatorer segrare.

 

Stort tack till Tuna Tanks, Gute Flames och Heros för att IFAH fick låna stolar av er när en av IFAHs gick sönder.

 

Tack till UB-Lett, Hjälpmedelsteknik Syd, OBH-Nordica, Elit-Träd, Assistansia, Din Assistans, Hela Sveriges assistans, Kim, Kristoffer och Sharon, som hjälpte till att få denna el-hockeyfest genomförd.

 

 

 

SOS22011SOS211

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:57 Skribent: Jens Nilsson

Maila på This is a mailto link om du har några specifika frågor kring IFAH:s el-hockeyverksamhet.

 

 

IFAH:s sposorer:

Nordstrom_Logo (3)

 

 

logo

 stiga

grasroten_250x120

Idrottslyftet_RGB72

bingo-avesta

TTEX-logo-bt-experten

Agera-CC-logo

Tjejerna i Vällingby

SisuNorMedium800_RGB

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 086468557
E-post: This is a mailto link

Se all info