Hoppa till sidans innehåll

Boccia

Boccia

 

Boccia är en av de sektioner som har funnits i IFAH sedan föreningen bildades. Under åren har sektionen varierat i storlek, men nu är sektionen på uppåtgående. Mellan 7-10 personer tränar regelbundet varje tisdagskväll i Skärholmshallen och nu kan vi erbjuda alla att spela boccia, både om man behöver en ränna som hjälp eller utan.

Kom gärna på ett besök hos oss och se om boccia kan vara något just för dig. Ta en kontakt med Gert Nilsson om ni vill komma och prova.: Mobil:070-609 30 78

Just nu så pågår även vårat arvsfondsprojekt som syftar på att besöka Rh- skolor, särskolor och rehab anläggningar och visa hur man spelar boccia vill man väcka ett intresse för sporten. Projektet ska även arbeta för att andra föreningar, som idag inte vänder sig till personer med funktionsnedsättningar, startar boccia-verksamhet. För att kunna erbjuda fler en möjlighet att prova på behöver föreningarna kunna köpa in bocciarännor och bocciaspel. Materialet ska lånas ut. Målet är att öka intresset för boccia, med minst 40 nya aktiva unga spelare och minst 10 nya ledare. 
Christoffer Pettersson har anställts som projektledare för detta projekt och ni kan nå honom på Mail: This is a mailto link eller telefon 076-319 31 24.
Om ni vill veta mer om projektet så kan ni klicka här, eller klicka på Projekt Boccia uppe i vänstra hörnet på den här sidan.

 

 

 

 

IFAH:s sposorer:

Nordstrom_Logo (3)

 

 

logo

 stiga

grasroten_250x120

Idrottslyftet_RGB72

bingo-avesta

TTEX-logo-bt-experten

Agera-CC-logo

Tjejerna i Vällingby

SisuNorMedium800_RGB

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 086468557
E-post: This is a mailto link

Se all info