Hoppa till sidans innehåll

Praktikant på kansliet

17 APR 2018 14:32
Dem sex kommande veckorna så kommer det att vara en praktikant från Bosön Idrottsfolkhögskola på kansliet och IFAH:s olika träningar. Vi tog ett snack med Markus där han fick chansen att presentera sig själv.
  • Skapad: 17 APR 2018 14:32

Hej Vad heter du och vem är du?  

Hej Jag heter Markus Alvering och jag är 27 år gammal och är född och uppvuxen i Norrköping, från ett område som heter Smedby.

Sedan två år tillbaka flyttade jag från Norrköping till Stockholm för att plugga på Idrottskonsulentlinjen på Bosön idrottsfolkhögskola för att på den vägen utveckla mina Ledarskap och Idrottserfarenheter.

Vad har du för idrottsbakgrund?

Jag är mycket idrottsintresserad och har ägnat en stor del av mitt liv till idrotten, min idrott som jag har sysslat med är Ishockey där jag var aktiv som spelare i 19 år, och som assisterande tränare och huvudtränare 5 år.

Utöver min idrottskarriär har jag arbetat som undersköterska i Norrköping under en 7 års period.

Varför sökte du praktik på IFAH Stockholm?

Hur jag hamnade på IFAH Stockholm var att vi hade en kurs som heter Parasport där både Parasport Stockholm och IFAH var där och höll föreläsningar och vi fick testa på lite olika sporter som finns mm, kursen väckte ett intresse i mig och jag såg och kände att jag vill lära mig mer om detta.

Vad har du för förväntningar på praktiken?

Nu dem sista månaderna på min utbildning har vi fått möjligheten till 6 veckors praktik, på den tiden ska jag förhoppningsvis få en bredare inblick samt intresse för de olika organisationerna IFAH Stockholm och Parasport Stockholm. 

Vad ska du göra under praktiken?

Vara med på IFAH:s olika sektioners träningar för att se hur en paraidrottsförening fungerar, sen så ska jag utveckla mitt ledarskap inom idrotten generellt. Kommer även att följa med på Projekt Boccias besök ute på skolor, dagliga verksamheter och fritidsgårdar.    

Välkommen Markus, och lycka till!

 

Skribent: Christoffer Petersson
Epost: Adressen Gömd

IFAH:s sposorer:

Nordstrom_Logo (3)

 

logo

 

Högupp logo

 stiga

grasroten_250x120

Idrottslyftet_RGB72

bingo-avesta

TTEX-logo-bt-experten

Agera-CC-logo

Tjejerna i Vällingby

ctrl_logo

SisuNorMedium800_RGB

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-646 85 57
E-post: This is a mailto link

Se all info