Hoppa till sidans innehåll

Stipendiater 2018


Aktiv

Daniel Pilsetnek, Felix Magnusson, Samuel Elveljung och Markus Svensson.

Dessa 4 spelare har genom åren varit med på alla träningar i ur och skur. De är oerhört fokuserade och genomför träningspassen med en genuin målvetenhet i att ständigt förbättra sig. Med det långsiktiga målet som sattes 2012 att på 5 års sikt bli bäst i Sverige dvs slå FIFH Malmö så har de nu blivit bäst i världen och positionerat Svensk elhockey före Danmark och Norge.

Utöver denna idrottsliga utvecklingsresa och bedrift är dessa 4 spelare föredömen för IFAHs utvecklingsgrupp/ yngre spelare och har hållit i ett antal träningspass för att förkovra sin omgivning. De har under åren även varit runt till andra elhockey klubbar i Sverige för förevisa teknikövningar och bjudit på tips och inspiration.

Ledare

 


 Gert NIlsson

Gert tog över som sektionsansvarig 2014 för boccian då han också började som ledare i sektionen. Gert såg också behovet av att göra en satsning på att rekrytera spelare med ränna. IFAH:s styrelse och framför allt Gert kämpade för att få igenom ett Allmänna Arvsfondsprojekt som idag är verklighet. Antalet bocciaspelare i IFAH växer, både spelare med och utan ränna och utan Gerts ambitioner och drivkraft hade boccian i IFAH och därmed Stockholm haft en nedåtgående trend, idag är den på uppåtgående.

Daniel Brandin

Daniel har lett träningarna när inte Linda har kunnat eller om det har varit möten.

Uppdaterad: 28 MAR 2018 12:08 Skribent: Staffan Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 086468557
E-post: This is a mailto link

Se all info