Hoppa till sidans innehåll

RaceRunning

RaceRunning

I höst 2018 har vi börjat att träna RaceRunning i IFAH Stockholm. Vi kommer att vara en grupp på ca åtta som träffas på söndagar i Sätrahall i söderort Stockholm för att träna och ha roligt med RaceRunning. 

RaceRunning är löpträning och en friidrottsgren, i augusti 2017 var RaceRunning för första gången med som officiell gren på SM i Parafriidrott.

Gruppen kommer att träffas vid sju tillfällen fram till jul. För att träna och ha roligt. Så småningom kan det bli aktuellt med tävlingar alternativt träffar med andra klubbar som till exempel från Norrtälje och Täby. Alla behöver ha med en resursperson, egen cykel och egen hjälm. Om man inte har egen cykel så har vi tre lånecyklar i olika storlekar (P4, P3 och P2).

Vi kommer att ha tillgång till Sätrahall mellan kl 14.00-16.00, och planerar att ha gemensam samling kl 14.30 med träning ihop fram till kl 15.15. Sen äter vi eget medtaget mellanmål och samlas för avslutning. De som vill kan extraträna fram till 15.45 då det är dags att sluta.

 

Vill du vara med?

Vi har nu fått ihop en full grupp. Vi kommer dock att ha en väntelista dit du kan anmäla ditt intresse till This is a mailto link

Vara med som ledare?

Vi är just nu 2 ledare som håller i verksamheten, vi har också barn i gruppen. Eftersom vi är i uppstart så kommer vi prova köra igång med en liten grupp. Om det är så att du vill vara med och köra övningar med oss  är du välkommen. Eller om du vill hjälpa till praktisk varje söndag eller vid enstaka tillfällen. Som förälder får ditt barn också delta i gruppträningen.

 

 

 

Nyheter

2018-10-02
Söndag den 14 oktober startar vi upp RaceRunning i Sätrahallen.
 
2018-09-25
RaceRunning är den senaste idrotten i IFAH. Här kommer en liten lägesrapport.
 
2018-05-30
Måndag den 4 juni blir en ny träff för den nya sektionen.

IFAH:s sposorer:

Nordstrom_Logo (3)

 

logo

 

Högupp logo

 stiga

grasroten_250x120

Idrottslyftet_RGB72

bingo-avesta

TTEX-logo-bt-experten

Agera-CC-logo

Tjejerna i Vällingby

ctrl_logo

SisuNorMedium800_RGB

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 08-646 85 57
E-post: This is a mailto link

Se all info