Hoppa till sidans innehåll

Dubbelseger i Baerumsverks Lions Cup.

19 MAJ 2019 13:33
Helgen 11-12/5 avgjordes Lions Cup i Norge och det kunde inte gått bättre.
  • Uppdaterad: 19 MAJ 2019 13:33

Helgen 11-12/5 avgjordes Lions Cup i Norge. Totalt var det 18 lag på plats vid turneringen som avgjordes i tre divisioner. IFAH ställde upp med två lag i elitdivisonen där även Baerumsverk med två lag, Lilleström, Arendal, Sandefjord, Nyborg och Klyve var med. Elitdivisionen avgjordes via ett seriespel där alla lag möttes inbördes dvs totalt spelade varje lag 8 matcher över två intensiva dagar.  IFAH svart med Daniel, Felix och Ben samt IFAH Blå med Samuel, Markus och Lukas var de spelare som var på plats för att försvara IFAH vinst från ifjol.

Inför turneringen hade våra spelare tränat på att möta defensivt spelande försvar och under turneringen visade det sig ge resultat med många mål efter fina kombinationer. Inför sista omgången var det klart att våra IFAH lag skulle komma högst upp på prispallen och därmed blev ”internmötet” i sista omgången som en final där IFAH Blå avgick med segern mot IFAH Svart. En imponerande insats av våra spelare då man lyckades återupprepa ”dubbelsegern” från SoS för några helger sedan med Norges bästa lag på plats.

 

Bild: Ben, Daniel, Felix, Samuel, Markus och Lukas efter en väl genomförd turnering.

Ett stort tack till Baerumsverk för en mycket välarrangerad turnering, 61 matcher över två dagar på 4 planer är imponerande. Nu återstår bara Nordic Champions League i slutet av maj för våra spelare innan säsongen 18/19 är över.

 

Mvh/ elhockeykommittén

 

 

 

Skribent: Elhockeykommittén
Epost: Adressen Gömd

Maila på This is a mailto link om du har några specifika frågor kring IFAH:s el-hockeyverksamhet.

 

 

IFAH:s sposorer:

Nordstrom_Logo (3)

 

 

logo

 stiga

grasroten_250x120

Idrottslyftet_RGB72

bingo-avesta

TTEX-logo-bt-experten

Agera-CC-logo

Tjejerna i Vällingby

SisuNorMedium800_RGB

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 086468557
E-post: This is a mailto link

Se all info