Hoppa till sidans innehåll

Slaget om Stockholm 2018 21-22 April avgörs i 4 divisioner med 18 lag.

03 APR 2018 10:01
Slaget om Stockholm närmar sig med stormsteg, nu finns tävlingsinformationen ute för alla läsare.
  • Skapad: 03 APR 2018 10:01

Årets SoS kommer att avgöras i 4 divisioner: Elitserien, Elsvenskan, El-ettan och El-tvåan där det blir kvalseriespel till alla divisioner innan placeringsspelet avgörs.

Till årets SoS kommer 18 lag från 9 olika klubbar till start och vi har representation från Sverige, Norge och Danmark/Tyskland genom Malmö (3 lag), Göteborg (2), Norrköping (1), Gävle (2), Umeå (2), Stockholm (4), Baerumsverk (2) och Lilleström (1) från Norge samt slutligen Flensburg (1) från Danmark/Tyskland. IFAH kommer att ställa upp med 2 lag i kvalet till Elitserien/Elsvenskan samt 2 lag i kvalet till Elsvenskan/El-ettan/ El-tvåan. Även i år kommer vi att få domarhjälp från Danmark och vi räknar med 45 spännande matcher under två turneringsdagar. Extra roligt för alla deltagare och besökare är att man kan få se SoS debuterande Lilleström och Flensburg tillsammans med tre av lagen som kvalificerat sig till Nordic Champions League dvs FIFH, Baerumsverk och IFAH i full action.  

Turneringsstrukturen med spelregler och gruppindelningen av lag samt spel- och domarschema inklusive laguppställningar finns publicerade under huvudrubriken ”Slaget om Stockholm” och under fliken ”Slaget om Stockholm 2018” på hemsidan.  

Som vanligt räknar vi med hjälp från alla våra spelares assistenter/ föräldrar för att kunna ordna arrangemanget och vi återkommer med mer detaljer när det drar ihop sig.

Välkomna till årets Slaget om Stockholm!

 

Mvh/ IFAHs elhockeykommité

Skribent: Staffan Johansson
Epost: Adressen Gömd

Maila på This is a mailto link om du har några specifika frågor kring IFAH:s el-hockeyverksamhet.

 

 

IFAH:s sposorer:

Nordstrom_Logo (3)

 

 

logo

 stiga

grasroten_250x120

Idrottslyftet_RGB72

bingo-avesta

TTEX-logo-bt-experten

Agera-CC-logo

Tjejerna i Vällingby

SisuNorMedium800_RGB

Postadress:
IFAH - Parasport
Beckis Idrottscenter, Söderberga allé 80
16862 Bromma

Kontakt:
Tel: 086468557
E-post: This is a mailto link

Se all info